Välkommen till Bjäre Industriteknik AB

Bjäre Industriteknik startade 2004. Vi är ett fullservice företag som arbetar med service och underhåll av industrins produktionsutrustning. Vår styrka ligger i en hög kompetens av både elektriskt och mekaniskt kunnande där vårt mål är att hjälpa kunderna till en fungerande anläggning med så lite akuta haverier som möjligt.

Strategiskt underhåll

Bjäre industriteknik har under flera år arbetet tillsammans med våra kunder inom näst intill all typ av industri, allt ifrån livsmedel till tung stål industri. Vårt mål är att tillsammans med kunder bygga upp ett underhåll där de akuta haverierna minimeras och där det planerade samt förebyggande underhållet är ledstjärnan.

Vår kombination av kunnande inom automation, drivsystem, industri-el, hydraulik, pneumatik samt mekanik ger oss en förmåga att kunna erbjuda kunden ett fullservicekoncept som täcker hela produktionsanläggningen.

Förmågan att kunna erbjuda både elektriskt och mekaniskt underhåll är i vissa fall avgörande för snabba insatser vid akuta haverier. Där ni som kund bara behöver kontakta ett företag som sedan löser era bekymmer.